A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2013 November
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

nov

27

Veszprémi center nyílt

2013.11.27 - szerda

Ha van veszprémi ismerősöd, mostantól itt is átvehető a DXN termék:

Cím: Egészségtár
8200 Veszprém, Kossuth utca 6. (félemelet

Nyitva tartás

Hétfőtől - Péntekig: 9:00-18:00
Szombat: 9:00 - 13:00

 

Kapcsolat:
Németh Tiborné (Kati)
Mobil: +36-70/6285554
Németh Tibor
Mobil: +36-70/6708

okt

19

Szegedi központ nyílt

2013.10.19 - szombat

Szeged DXN Service Center

2013.10.07.-én hétfőn Szegeden új Service Center (SC) nyílik.

Novum Natura Kft.
6724 Szeged, Hétvezér u. 17.

Nyitva tartás: Hétfőtől - Péntekig: 9:00 - 17:00


Az SC-ben a DXN regisztrációs kóddal rendelkező tagok vásárolhatnak kiváló minőségű termékeket. Ez a kódszám tulajdonképpen egy virtuális kedvezménykártya, ami minden termékünkhöz 25%-os kedvezményt biztosít. Sokan élnek ezzel a kedvezménnyel, hiszen egyszerűen hozzá lehet jutni és ha megvan, onnantól kezdve egy fillérbe sem kerül, nem kell évente megújítani. Ráadásul a regisztráció is végtelenül egyszerű és az online rendeléssel kényelmes kiszállítás is igénybe vehető...

A kóddal rendelkezők további visszatérítéseket kapnak a saját vásárlásaik után, ha annak havi összértéke meghalad egy bizonyos szintet. Sőt, ha ajánlod másoknak is ezt az előnyt és közülük néhányan szeretnének élni is a 25%-os kedvezménnyel és szintén regisztrálnak, akkor az ő vásárlásaik után is kaphatsz visszatérítéseket.

Ezeket a visszatérítéseket a regisztrációdhoz kapcsolódó számlán nyilvántartják és ehhez a pénzhez bármikor hozzáférhetsz. Akár le is vásárolhatod úgy, hogy a következő vásárlásodnál kéred, hogy a számládon lévő összegből is szeretnél felhasználni. Tehát nem csak akkor juthatsz hozzá, ha már számlaképes vállalkozó vagy...

Leegyszerűsítve kb ennyiről szól az a törzsvásárlói rendszer... :)

Hogyan lesz ebből pénzkereset, vagy egy stabil jómódot biztosító jövedelem? Nos a hatástöbbszörözés erejével.

Ha csak 2 barátod lát fantáziát a kedvezményes vásárlás lehetőségében és ők szintén 2-2 új embert csatlakoztatnak, akik négyen újabb 2-2 embert hoznak, az a harmadik szinten már 8, a 4. szinten 16, az 5. szinten 32 tagot jelent. Olyan tagokról van ebben a példában szó, akik kedvezményesen vásárolnak. Ebben a struktúrában összesen 62 fő található és Te ennek a hálózatnak a forgalma után már kereshetsz annyi pénzt, hogy ingyen juthatsz hozzá azokhoz a termékekhez, amiket rendszeresen a DXN-től vásárolsz (az eddigi statisztikáink azt mutatják, hogy az egy főre jutó havi vásárlás értéke meghaladja a 10.000 Forintot).

Nézzük meg, hogy mi történik akkor, ha mindenkihez csupán egy plusz ember csatlakozik: neked van 3 csapattársad, nekik pedig már 9. A 3. szinten 27, a 4. szinten 81, az 5. szinten pedig már 243 regisztrált tag van. Ez a 363 fős hálózat már jelentős forgalmat generál - ami havonta több mint 3 millió Ft lesz - és eddig egy szó sem esett arról, hogy el kéne adni bármilyen terméket bárkinek is. Egy ekkora létszámú és forgalmú hálózatból származó visszatérítésed, vagy nevezzük nevén: jövedelmed már nagyjából egy jó magyar átlagfizetéssel fog felérni.

Ebben a példában azt láthatod, hogy az 1-nek mekkora ereje lesz a hatástöbbszörözésnek köszönhetően. Képzeld el, ha nem eggyel, hanem kettővel nő a létszám. Segítek: a teljes létszám 2000 fő fölött lesz...

Most olvasd el az egészet az elejétől kezdve és látni fogod, rá fogsz jönni Te is, hogy ez a világ legegyszerűbb és legbiztosabb üzlete! 

Nem lufit építünk. Ha valaki csak azért csatlakozik, mert valaki erre rábeszélte, az senkinek sem jó, a mi - a már regisztrált tagok - szempontjából is teljesen fölösleges.

Ha nem szeretnél kiváló hatású, egészséges, bio DXN-termékeket vásárolni, vagy csak 1-2 terméket szeretnél kipróbálni, akkor NE REGISZTRÁLJ!!! Tudsz vásárolni bármilyen terméket a webáruházból regisztráció nélkül is.

Az SC-ben viszont már nem. Oda csak egy olyan barátoddal mehetsz, akinek van már ilyen regisztrációs kódja. Vagy egy kitöltött online regisztráció után, ahol az átvétel helyének bármelyik átvételi helyet megjelölheted.

Ha érdekelnek ezek a lehetőségek, tehát a 25%-os vásárlási kedvezmény, vagy az hogy ingyen juthatsz ezekhez a termékekhez, esetleg az életszínvonaladon szeretnél jelentősen javítani, akkor keress bátran, vagy csak egyszerűen töltsd ki a regisztrációs lapot!